Ce este Absolute Dry?

Absolute Dry este recomandarea numarul 1 a medicilor in situatii ca:
  1. Hiperhidroza, menopauza, bufeuri din diverse cauze, pubertatea, schimbari de mediu, perioade stresante ale vietii de zi cu zi, dereglari hormonale si alte conditii medicale ce se manifesta prin transpiratie excesiva.
  2. Sportivi de performanta, oameni foarte activi fizic.
Absolute Dry a fost desemnat Antiperspirantul numarul 1 al sportivilor din Scandinavia inca din anul 1980 si preferatul locuitorilor din Dubai. AbsoluteDry este prezent in farmaciile din Suedia din anii ’80 si a devenit antiperspirantul numarul 1 in farmaciile din Scandinavia fiind prima recomandare pentru tinerea sub control a hiperhidrozei.
  1. Are efect de pana la 7 zile asupra transpiratiei excesive si mirosului neplacut , fara absolut niciun risc asupra organismului!
  2. Bazat pe o reteta suedeza, sigur, fara parfum sau parabeni, fara coloranti sau conservanti.
  3. AbsoluteDry este indreptat in special catre persoanele care sufera de hiperhidroza si specialistilor dermatologi, dar si oricui simte ca transpiratia excesiva si mirosul neplacut este un factor limitator in viata sa.
  4. Este disponibil sub forma de aplicator sau servetele umede, ambele avand acelasi continut cu aceeasi eficienta de pana la 7 zile, pentru orice forma de transpiratie.
  5. Servetelele umede AbsoluteDry reprezinta un format unic, foarte util pentru tratarea mainilor si picioarelor sau pentru fata. Este un produs igienic intr-o forma convenabila, usor de luat cu tine oriunde.